آیین تجلیل از برگزیدگان بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی استان و محفل انس با قرآن در یاسوج برگزار شد.
آیین تجلیل از برگزیدگان بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی استان و محفل انس با قرآن در یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این آیین گفت: برنامه ریزی مدون، تدوین جایگاه قرآن و کاربردی سازی معارف قرآنی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان از اصلی ترین برنامه های دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در جهت ارتقا سطح معنوی دانشگاه است.
دکتر اورنگ ایلامی، تلاوت آیات قرآن کریم را سبب افزایش معنویت در فرد و جامعه عنوان و اظهار کرد: خواندن قرآن، توجه به معانی و مفاهیم آن موجب درمان بیماری و ظلمات درونی و همچنین شکوفایی فضایل اخلاقی در انسان می شود.
وی یادآور شد: در خطبه 198 کتاب نهج البلاغه 50 فراز از توصیفات قرآن ذکر شده، که در یکی از این فراز ها قرآن به عنوان یک روشنایی و نوری معرفی شده که هیچ گاه خاموش نخواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در خصوص استحکام درونی با انس با قرآن امکان پذیر است، تاکید کرد: تلاوت آیات قرآن سبب خروج از ظلمات و گمراهی ها و هدایت به سمت نور و معرفت به پروردگار است.
وی در پایان اذعان نمود: پیشرفت علم سبب آشکار شدن زوایای پنهان و نهفته قرآن می شود، بنابراین شناسایی عوامل و منابع انسانی توانمند در زمینه مفاهیم و معارف قرآنی از دیگر اهداف در جهت ارتقا سطح معنوی دانشگاه است.
قرآن معجزه ادبی و کتاب هدایت انسان ها است
سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این مراسم با بیان اینکه قرآن معجزه ادبی و کتاب هدایت انسان ها است، ابراز داشت: حفظ ارتباط با قرآن سبب سعادت و هدایت در تمامی عرصه های زندگی خواهد شد.
دکتر جمشید محمدی افزود: یاد خداوند همواره به دل ها آرامش می دهد، به طوری که با قرار گرفتن در مسیر معنوی با هدایت قرآن بعد روحی سلامت افزایش می یابد.
وی اشاره ای به اهمیت و نقش قرآن در زندگی افراد داشت و تصریح کرد: هدف از برگزاری جشنواره قرآن و عترت اساتید، کارکنان و دانشجویان، ترویج فرهنگ قرآنی، انس با این کتاب آسمانی و فهم آیات الهی است.
سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان، ادامه داد: مرحله نخست این جشنواره به صورت دانشگاهی در بین اساتید، کارکنان و دانشجویان است و برگزیدگان در مرحله دوم به رقابت در بین دیگر دانشکاه ها، وزارت خانه ها و معاونت ها می پردازند.
وی اضافه کرد: طی دو سال گذشته این جشنواره به صورت ملی در بین دانشگاه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم و تحقیقات، دانشگاه های فرهنگیان و آزاد برگزار شده است.
دکتر محمدی، در پایان با اشاره به اینکه کسب مقام اول، در مسابقات قرآن و عترت در سال جاری توسط دانشگاه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است، خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیش از 800 داوطلب در حوزه های مختلف آموزش و پژوهش های قرآنی، اردوهای قرآنی، نمایشگاه ها و فعالیت های هنری و ادبی قرآن سهم قابل توجهی در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت داشته است.
بر پایه این گزارش؛ محفل انس با قرآن دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور قاری بین الملی استاد حاج حامد شاکرنژاد، نابغه حفظ جهان اسلام حنانه خلفی و با اجرای زنده مداح اهل بیت(علی فانی) همراه بود.
به گزارش وب دا؛ آیین تجلیل 80 نفر از برگزیدگان بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت و محفل انس با قرآن با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، جمعی از مسئولین دانشگاه، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.6-15-142
انتهای پیام/